Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Κάβλακ, Μαλακίας, Μουνίτις και γκοοοοοοολ!

Ο Βέλι Κάβλακ αγωνίστηκε στις 17 Νοεμβρίου με την εθνική Αυστρίας κόντρα στην εθνική μας ομάδα προκαλώντας πολλά γέλια με το επώνυμό του. Το gazzetta.gr έφτιαξε μια ενδεκάδα που θα μπορούσε να κάνει πολλά στο γήπεδο.

Ρε, τους Ιμπαγάσες!

Ξεκινάμε με τερματοφύλακα τον Πίτερ Ρουφάι. Ο Νιγηριανός μπορεί να έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση, αλλά είναι μια πολύ αξιόπιστη λύση για να δεχτεί πολλά γκολ. Σίγουρα στην άμυνα, «κέρβερος» θα είναι ο Κόλο Τουρέ καθώς έχει τα... μετόπισθεν. Μεγάλο πρόβλημα θα έχουμε με τον νυν αμυντικό της Ατλέτικο Ρόμα, Αλέσιο Τομπέζι, καθώς είναι επιρρεπής στα λάθη. Τουλάχιστον, ο Ιταλός θα έχει ως παρτενέρ τον Τόμας Γκαμιέτε, καθώς ο αμυντικός της Ρεμ από τη Γουαδελούπη δεν συγχωρεί λάθη.

Στη μεσαία γραμμή θα προσπαθήσει να σώσει ό,τι μπορεί ο Μαλακίας. Ο Μάρκος Αντόνιο Μαλακίας Τζούνιορ (γνωστός ως Μαρκίνιος), όπως είναι το πλήρες όνομά του, αγωνίζεται αυτή τη στιγμή στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας και κάνει το ένα λάθος πίσω από το άλλο, όμως σε αυτή την ενδεκάδα είναι ο καλύτερος παίκτης.

Ο Κακά αν και σε γενικές γραμμές τα κάνει όπως το όνομα του, μαζί με τον σούπερ... ανεβασμένο Βέλι Κάβλακ θα μοιράζουν ασίστ, ώστε να σκοράρουν ένας εκ των Μισέλ Ζμπούτσαμ που δεν «χαμπαριάζει» και πολλά, και του τυχερού Αλεξάντρε Πάτο. Η ομάδα, πάντως, στηρίζει πάρα πολλά στην άψογη συνεργασία που έχει ο Καπούτσο με τον Πέδρο Μουνίτις. Για προπονητή, έγινε μια πρόταση να αναλάβει ο πρώην Χιλιανός ποδοσφαιριστής Αλεχάντρο Χίσις που κάνει πάντα... ολοκληρωμένη δουλειά, αλλά ακόμα δεν έχει απαντήσει.

Επειδή λείπουν οι αναπληρωματικοί μπορείτε να προτείνετε τους δικούς σας παίκτες που θα μπορούσαν άνετα να χωρέσουν στο βασικό σχήμα αλλά και το όνομα της ομάδας.

Η ενδεκάδα:
1. Πίτερ Ρουφάι
2. Κόλο Τουρέ
3. Αλέσιο Τομπέζι
4. Τόμας Γκαμιέτε
5. Μάρκος Αντόνιο Μαλακίας
6. Ρικάρντο Κακά
7. Καπούτσο
8. Μισέλ Ζμπούτσαμ
9. Βέλι Κάβλακ
10. Αλεξάντρε Πάτο
11. Πέδρο Μουνίτις

Προπονητής: Αλεχάντρο Χίσις

* Όλα τα ονόματα είναι υπαρκτά και πρόκειται για ποδοσφαιριστές.

Από το gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :