Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Οι πρώτες επενδύσεις ξεκίνησαν!...

Το «ΚΟΥΡΕΜΑ» είναι γεγονός. Αγνοώ μόνο το στυλ του χτενίσματος που θα ακολουθήσουμε μιας και το κοντό μαλλί δεν επιτρέπει την φαντασία να δημιουργήσει.

Οι επιλογές λιγοστές.

Μπορώ να προτείνω το «καρέ», τη «χωρίστρα», το «αχτένιστο» στην ανάγκη το «ξυρισμένο», αν και τώρα που σκέφτομαι το τελευταίο,  μάλλον είναι αυτό που μας πάει γάντι.

Από την άλλη εγκρίθηκε και αποδεσμεύτηκε και από το ΔΝΤ η 6η δόση. Χαράς ευαγγέλια! Ο Ευάγγελος ξεσάλωσε, ενώ ο George  ακόμα σκέφτεται τι έχει συμβεί! 

Εν μέσω λοιπόν της επικρατούσας γενικής ε(υ)φορίας πολλοί άξιοι και διορατικοί επιχειρηματίες βλέποντας την αύξηση της... ρευστότητας - λόγω και της κρατικοποίησης των τραπεζών - σαν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία, κάνουν τα πρώτα βήματά τους στο νέο Οικονομικό-Επιχειρηματικό περιβάλλον που δημιουργείται.
Χαρακτηριστική επιχείρηση της νέας εποχής
Ανακαινίζουν, βελτιώνουν τις επιχειρήσεις τους και ανανεώνουν το «εργατικό δυναμικό τους ψάχνοντας για τους καλύτερους αφού η κρίση τους δίνει τη δυνατότητα να επιλέγουν ανάμεσα σε χιλιάδες ανέργους.

Και για σοβαρευτούμε.

Λαμβάνοντας το μήνυμα γι’ αυτό που συμφωνήθηκε χθες και αντιλαμβανόμενοι ότι είναι η τελευταία μας ευκαιρία πριν την τελική καταστροφή και επιστροφή στην παλαιολιθική εποχή, να βάλουμε το κεφάλι κάτω όλοι μας, κι αντί να ζητάμε, να απαιτούμε την επιστροφή σε εποχές 2008 που αποτελεί ουτοπία, επιτέλους να δουλέψουμε μήπως προλάβουμε, πριν αναχωρήσουμε από ετούτο τον μάταιο κόσμο, να παραδώσουμε τον τόπο μας στη νέα γενιά, σε καλύτερη κατάσταση από αυτή που τον έχουμε φέρει εμείς σήμερα!

Chrisgio

Δεν υπάρχουν σχόλια :